Om meg

Torgrim Fossbråten co active coach, Coaching Resonance

Co-active Torgrim Fossbråten

Jeg har i over 40 år jobbet med ulike ansvarsområder innen idretten. Jeg har vært trener og leder på ulike nivå. Jeg har hatt ansvar for store og små arrangement og prosjekter. Felles for alle områder er at jeg har jobbet tett på mennesker og med et genuint ønske om å skape vekst, utvikling og gode miljøer for deltagere og involverte.

Jeg har alltid vært opptatt av personlig utvikling og gjennom idretten har jeg sett hva mestring, anerkjennelse, tilstedeværelse og målrettet arbeid kan gjøre med barn, ungdom og voksne. Det å se mennesker vokse og utvikle seg er fantastisk. Når en gnist tennes hos en person er det ingen grenser for hvilke muligheter som åpner seg.

Nå ønsker jeg å bruke mine erfaringer fra idretten til å motivere og veilede mennesker på flere områder i deres liv. Gjennom en grundig og god utdannelse gjennom det renommerte selskapet CTI (Co-Active Training Institute) ønsker jeg å hjelpe mennesker til bedre livskvalitet. 

Bli med på en spennende reise

Jeg er en god lytter og er villig til å bruke all min erfaring og kompetanse til å ta deg på en reise med bevisstgjøring, ny innsikt, nye motiverende mål og ønskede endringer basert på dine innerste verdier og ønsker.

På denne reisen vil jeg utfordre deg gjennom bl.a åpne spørsmål, visualisering, endring av perspektiv og hjemme oppgaver. I alle samtaler vil jeg ha deg og hva som tjener deg best i fokus. Våre samtaler vil få deg til å tenke annerledes, mer målrettet og konstruktivt.

Alle samtaler er 100% konfidensielle. Jeg fører ingen journal, men tar kun notater i form av stikkord.

Se på spørsmålene under.
Hvis du kan svare ja på ett eller flere av spørsmålene kan coaching være nyttig for deg.
Første time er gratis og uforpliktende!

Ønsker du å gjøre noen endringer i livet ditt?​

Har du viktige valg/beslutninger du må ta?

Opplever du konflikter, hindringer eller utfordringer?

Ønsker du å bruke mer tid på det som betyr mest for deg?

Kontakt meg i dag for et uforpliktende tilbud