Min virksomhet som veileder og coach

Jeg har jobbet som trener og leder for barn, ungdom og voksne gjennom mer enn 40 år.  Jeg har jobbet med både topp-spillere og mosjonsspillere samt alle nivåer derimellom.

Felles for de alle er ønsket om idrettsglede, mestringsfølelse, utvikling og anerkjennelse. 

Å lære de å spille tennis er en ting, men det blekner mot gleden over å se mennesker utvikle seg, vokse, blomstre og få troen på seg selv.  Det å bli sett og tatt på alvor uavhengig av utgangspunktet er en viktig forutsetning for å skape glede, mestring og utvikling.

Jeg ønsker nå å bruke mine erfaringer fra idretten til å veilede mennesker som ønsker endringer i livene sine, hente ut sitt potensiale, opplever konflikter, er i en vanskelig situasjon, står foran viktige valg de må ta, mål de ønsker å nå eller som ikke helt vet hva de vil. Av og til kan det være greit å snakke med noen utenfor sin nærmeste krets for å finne ut av ting.

Alle ønsker vi noe meningsfullt i livene våre.  For min del er det svært meningsfullt å få ta del i og gjøre en forskjell i livene til andre mennesker.

Jeg kommer fortsatt til å jobbe som trener, men ønsker gradvis å bygge opp en næringsdrift som coach.

I 1,5 år har jeg utdannet meg til Coach gjennom det amerikanske coach- og lederutviklingsselskapet CTI. De siste 8 mnd har jeg gjennomført et sertifiseringsprogram som har resultert i en internasjonal sertifisering; Certified Professional Co- Active Coach (CPCC).

Ny Facebook- og webside

min nye facebook-side har jeg publisert noen artikler som jeg håper kan være til inspirasjon og refleksjon. 

Nye artikler vil bli publisert hver måned. 

Om du liker Facebook-siden min håper jeg du kan dele den med noen du tenker kan ha nytte av dette. På min webside coachingresonance.no kan du finne mer informasjon om hva jeg kan tilby til:

  • Privatpersoner & Par
  • Idrettsklubber & Foreninger
  • Bedrifter & Næringsliv
  • Ungdom & Studenter

Med hilsen

Torgrim Fossbråten
Co-Active Coach, CPCC

Mobil 906 88 261
E-mail torgrim@fossbraaten.no 
Webside coachingresonance.no
Facebook CoachingResonanceFossbraaten

DELE innlegget