Min virksomhet som veileder og coach

Jeg har jobbet som trener og leder for barn, ungdom og voksne gjennom mer enn 40 år.  Jeg har jobbet med både topp-spillere og mosjonsspillere samt alle nivåer derimellom.

Felles for de alle er ønsket om idrettsglede, mestringsfølelse, utvikling og anerkjennelse. 

Å lære de å spille tennis er en ting, men det blekner mot gleden over å se mennesker utvikle seg, vokse, blomstre og få troen på seg selv.  Det å bli sett og tatt på alvor uavhengig av utgangspunktet er en viktig forutsetning for å skape glede, mestring og utvikling.

Jeg ønsker nå å bruke mine erfaringer fra idretten til å veilede mennesker som ønsker endringer i livene sine, hente ut sitt potensiale, opplever konflikter, er i en vanskelig situasjon, står foran viktige valg de må ta, mål de ønsker å nå eller som ikke helt vet hva de vil. Av og til kan det være greit å snakke med noen utenfor sin nærmeste krets for å finne ut av ting.

Alle ønsker vi noe meningsfullt i livene våre.  For min del er det svært meningsfullt å få ta del i og gjøre en forskjell i livene til andre mennesker.

Jeg kommer fortsatt til å jobbe som trener, men ønsker gradvis å bygge opp en næringsdrift som coach.

I 1,5 år har jeg utdannet meg til Coach gjennom det amerikanske coach- og lederutviklingsselskapet CTI. De siste 8 mnd har jeg gjennomført et sertifiseringsprogram som har resultert i en internasjonal sertifisering; Certified Professional Co- Active Coach (CPCC).

Ny Facebook- og webside

På min nye facebook-side https://www.facebook.com/CoachingResonanceFossbraaten har jeg publisert noen artikler som jeg håper kan være til inspirasjon og refleksjon. 

Nye artikler vil bli publisert hver måned. 

Om du liker facebook-siden min håper jeg du kan dele den med noen du tenker kan ha nytte av dette. På min webside https://coachingresonance.no/ kan du finne mer informasjon om hva jeg kan tilby til:

  • Privatpersoner & Par
  • Idrettsklubber & Foreninger
  • Bedrifter & Næringsliv
  • Ungdom & Studenter

Med hilsen

Torgrim Fossbråten

Co-Active Coach, CPCC

Mobil 906 88 261

E-mail torgrim@fossbraaten.no 

Webside https://coachingresonance.no

Facebook https://www.facebook.com/CoachingResonanceFossbraaten

DELE innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email